امروز : 10 بهمن 1403
ریاست دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شرح وظایف و فعالیت های دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
  1. -     تشکیل جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی
  2. -     پیگیری اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
  3. -     تشکیل شورای پیامگزاران سلامت
  4. -     تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی دبیرخانه
  5. -     برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول همکاری بین بخشی
  6. -     برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار سیاست گزاری آگاه از شواهد
  7. -     برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار حمایت طلبی از سلامت
  8. -     تشکیل مرکز اسناد و اطلاعات راهبردی سلامت
  9. -     تهیه گزارش عملکرد سالانه دبیرخانه ساغ
  10. - تشکیل و فعال سازی شورای پیام رسان سلامت
  11. - تهیه فهرست موضوعات دستور کار کارگروه ساغ
  12. - تهیه لیست اقدامات ابتکاری در حیطه شرح وظایف تعریف شده
  13. - تشکیل و راه اندازی خانه مشارکت مردم
  14. - شناسایی میانجیان مشارکت مردمی در سطح شهرستان در راستای شکل گیری خانه مشارکت مردمی
  15. - الزام دستگاههای اجرایی مشمول به تهیه پیوست سلامت
  16. - تهیه پروتکل پایش اجرا و ارزیابی مصوبات کارگروه ساغ
  17. - تهیه گزارشات مصوبات ساغ
  18. - ابلاغ مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
  19. -  الزام تهیه گزارش پیوست سلامت توسط دستگاههای اجرایی
  20. - انجام اقدامات حمایت طلبانه برای اجرای پیوست سلامت
  21. - تهیه و ارسال فهرست طرح های بزرگ توسعه ای در دست اقدام تحت تولیت دستگاههای اجرایی شهرستان به دبیرخانه ملی پیوست سلامت
  22. - پیگیری اجرای برشی استانی مصوبات کشوری شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
  23. - پیگیری اجرای برش استانی تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر
  24. - تشکیل اندیشگاه سلامت
  25. - تشکیل جلسات اتاق فکر اندیشگاه سلامت
  26. - تشکیل کمیته راهبری تدوین برنامه جامع سلامت
  27. - پروتکل دستورگذاری و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
  28. - تهیه فهرست اسامی مشارکت کنندگان در شناسایی و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
  29. - تهیه گزارش از ابتکارات برتر استان در زمینه بهداشت همگانی
  30. - پیگیری فعالیت های  شورای پیام رسان سلامت
  31. - معرفی دبیرخانه ساغ از طریق صدا و سیما به جمعیت تحت پوشش ( گروه هدف)
  32. - ارائه گزارش از ماموریت و عملکرد دبیرخانه ساغ از طریق رسانه های عمومی به صورت فصلی
  33. - تشکیل جلسه پایش دوره ای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ( حداقل 2 جلسه در سال)
  34. - تهیه گزارش جمع بندی وضعیت اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی در استان ها
  35. - تشکیل جلسه پایش اجرای تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر،سند سلامت سالمندان و سند سلامت کارمندان ( حداقل  2 جلسه در سال)
  36. - تشکیل کمیته آرد کامل و نان سالم و پیگیری مصوبات