دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
- 2 عضو
- بیشتر...
-
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاهدکتری تخصصی انگل شناسی پزشکی
-
تشکیل جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی
-
پیگیری اجرای مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
-
تشکیل شورای پیامگزاران سلامت
-
تهیه پیش نویس برنامه عملیاتی دبیرخانه
-
برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول همکاری بین بخشی
-
برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار سیاست گزاری آگاه از شواهد
-
برگزاری کارگاه آموزشی – توجیهی اصول و ابزار حمایت طلبی از سلامت
-
تشکیل مرکز اسناد و اطلاعات راهبردی سلامت
-
تهیه گزارش عملکرد سالانه دبیرخانه ساغ
-
تشکیل و فعال سازی شورای پیام رسان سلامت
-
تهیه فهرست موضوعات دستور کار کارگروه ساغ
-
تهیه لیست اقدامات ابتکاری در حیطه شرح وظایف تعریف شده
-
تشکیل و راه اندازی خانه مشارکت مردم
-
شناسایی میانجیان مشارکت مردمی در سطح شهرستان در راستای شکل گیری خانه مشارکت مردمی
-
الزام دستگاههای اجرایی مشمول به تهیه پیوست سلامت
-
تهیه پروتکل پایش اجرا و ارزیابی مصوبات کارگروه ساغ
-
تهیه گزارشات مصوبات ساغ
-
ابلاغ مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی
-
الزام تهیه گزارش پیوست سلامت توسط دستگاههای اجرایی
-
انجام اقدامات حمایت طلبانه برای اجرای پیوست سلامت
-
تهیه و ارسال فهرست طرح های بزرگ توسعه ای در دست اقدام تحت تولیت دستگاههای اجرایی شهرستان به دبیرخانه ملی پیوست سلامت
-
پیگیری اجرای برشی استانی مصوبات کشوری شورای عالی سلامت و امنیت غذایی
-
پیگیری اجرای برش استانی تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر
-
تشکیل اندیشگاه سلامت
-
تشکیل جلسات اتاق فکر اندیشگاه سلامت
-
تشکیل کمیته راهبری تدوین برنامه جامع سلامت
-
پروتکل دستورگذاری و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
-
تهیه فهرست اسامی مشارکت کنندگان در شناسایی و تعیین موضوعات اولویت دار کارگروه ساغ
-
تهیه گزارش از ابتکارات برتر استان در زمینه بهداشت همگانی
-
پیگیری فعالیت های شورای پیام رسان سلامت
-
معرفی دبیرخانه ساغ از طریق صدا و سیما به جمعیت تحت پوشش ( گروه هدف)
-
ارائه گزارش از ماموریت و عملکرد دبیرخانه ساغ از طریق رسانه های عمومی به صورت فصلی
-
تشکیل جلسه پایش دوره ای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ( حداقل 2 جلسه در سال)
-
تهیه گزارش جمع بندی وضعیت اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی در استان ها
-
تشکیل جلسه پایش اجرای تفاهم نامه های همکاری بین بخشی در راستای اجرای سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر،سند سلامت سالمندان و سند سلامت کارمندان ( حداقل 2 جلسه در سال)
-
تشکیل کمیته آرد کامل و نان سالم و پیگیری مصوبات